Yhteystiedot

Avoinna:
Ma-Pe 10-17

BT-Moto&Service
Uusi Porvoontie 1545
01190 Box, Sipoo

Björn-Toren tavoittaa (englanniksi ja ruotsiksi) numerosta 050 3626 606.

Mikäli tarvitset palvelua suomeksi, laitathan sähköpostia. Sivuiltamme löytyy myös yhteydenottolomake jonka kautta voit jättää viestiä.

Sähköposti bjorn(at)btmotoservice.fi

www.btmotoservice.fi

Share |
bslogo.jpg

Pienkoneiden huollot, korjaukset ja varaosat

Huollamme ja korjaamme kaikenlaiset pienkoneet kuten moottorisahat, ruohonleikkurit, lumilingot, raivaussahat, pienet perämoottorit (max 10hv) yms. Olemme valtuutettu Briggs&Stratton huolto ja kauttamme saat kaikki Briggs&Stratton varaosat ja tarvikkeet. 

Esimerkkejä huoltohinnoistamme: 

Pienen ruohonleikkurin perushuolto 65,-.  Hinta sisältää öljyt, terän teroituksen ja yleisen tarkastuksen. Huoltohintaan lisätään tarvittavat varaosat kuten sytytystulpat ja ilmansuodatin. 

Päältäajettavan ruohonleikkurin perushuolto 110,-. Hinta sisältää öljyt ja tarvittavat voiteluaineet, hydrostaatin öljymäärän tarkistuksen, terien teroituksen, nivelien rasvauksen ja yleisen tarkastuksen. Huoltohintaan lisätään tarvittavat varaosat kuten sytytystulpat, ilmansuodatin ja mahdollinen öljynsuodatin.

Lumilingon perushuolto 85,-. Hinta sisältää öljyt ja yleisen tarkastuksen. Hintaan lisätään tarvittavat varaosat kuten sytytystulpat. 

Perämoottorin huolto (max 10hv) 2-tahti 110,-, 4-tahti 140,-. Hinta sis. öljyt ja voiteluaineet. Hintaan lisätään tarvittavat varaosat.