Yhteystiedot

Avoinna:

Ti-Pe 9-17
La-Ma suljettu

BT-Moto&Service
Uusi Porvoontie 1545
01190 Box, Sipoo

Björn-Toren tavoittaa (englanniksi ja ruotsiksi) numerosta 050 3626 606.

Mikäli tarvitset palvelua suomeksi, laitathan sähköpostia. Sivuiltamme löytyy myös yhteydenottolomake jonka kautta voit jättää viestiä.

Sähköposti bjorn(at)btmotoservice.fi

www.btmotoservice.fi

bslogo.jpg

Pienkoneiden huollot, korjaukset ja varaosat

Huollamme ja korjaamme kaikenlaiset pienkoneet kuten moottorisahat, ruohonleikkurit, lumilingot, raivaussahat, pienet perämoottorit (max 10hv) yms. Olemme valtuutettu Briggs&Stratton huolto ja kauttamme saat kaikki Briggs&Stratton varaosat ja tarvikkeet. 

Esimerkkejä huoltohinnoistamme: 

Pienen ruohonleikkurin perushuolto 75,-.  Hinta sisältää öljyt, terän teroituksen ja yleisen tarkastuksen. Huoltohintaan lisätään tarvittavat varaosat kuten sytytystulpat ja ilmansuodatin. 

Päältäajettavan ruohonleikkurin perushuolto 120,-. Hinta sisältää öljyt ja tarvittavat voiteluaineet, hydrostaatin öljymäärän tarkistuksen, terien teroituksen, nivelien rasvauksen ja yleisen tarkastuksen. Huoltohintaan lisätään tarvittavat varaosat kuten sytytystulpat, ilmansuodatin ja mahdollinen öljynsuodatin.

Moottorisahan, lehtipuhaltimen, trimmerin ja raivaussahan perushuolto 65,-. Hintaan lisätään mahdolliset varaosat (sytytustulpat, suodattimet tms.)

Lumilingon perushuolto 110,-. Hinta sisältää öljyt ja yleisen tarkastuksen. Hintaan lisätään tarvittavat varaosat kuten sytytystulpat. 

Perämoottorin huolto (max 10hv) 2-tahti 110,-, 4-tahti 140,-. Hinta sis. öljyt ja voiteluaineet. Hintaan lisätään tarvittavat varaosat.